Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στο Online κατάστημα μας premierparfum.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Premier Parfum ξεκίνησε την λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2012 και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Επώνυμων Αρωμάτων. Το κατάστημα μας σας προσφέρει όλα τα επώνυμα αρώματα από τους μεγαλύτερους οίκους ομορφιάς σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Σταθερή πολιτική της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές της τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Το Premier Parfum ακολουθεί μία συστηματική πορεία δυναμικής ανάπτυξης, με στόχο να προσφέρει μία συνολικά υψηλού επιπέδου εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης, σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές, μέσα από:

Την ανάπτυξη μίας σύγχρονης πλατφόρμας e-shopping με προηγμένη λειτουργικότητα και ταχύτητα, που κάνουν την πλοήγηση και την αγορά μια ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία ακόμα και για μη έμπειρους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών.

Την υλοποίηση των αυστηρότερων στάνταρ και τεχνολογιών που διέπουν το e-commerce διεθνώς, ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτα η ασφάλεια των συναλλαγών.

Την παροχή μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Τον συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας προϊόντων με όλο και περισσότερα προϊόντα.

Την ακριβή και πλήρη αναφορά των χαρακτηριστικών κάθε προϊόντος, για την ορθή καθοδήγηση του χρήστη κατά την επιλογή.

Την παροχή πολλαπλών επιλογών παράδοσης και πληρωμής, ώστε να επιλέγεται κάθε φορά η πλέον συμφέρουσα.

Την αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αγοράς, μέχρι και την παραλαβή του προϊόντος.

Για τους πελάτες που δεν έχουν αγοράσει από το κατάστημα μας παλαιότερα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε βρει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εμπιστοσύνης που μπορείτε να απολαύσετε κατά την διάρκεια των αγορών σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων μας, οι χαμηλές τους τιμές, καθώς επίσης και η γρήγορη παράδοση τους είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς και θα κάνουμε πάντα το καλύτερο για να ικανοποιούμε τις προσδοκίες σας.

Ελπίζουμε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις και απορίες μέσω της φόρμας μας επικοινωνίας που βρίσκεται στο “Επικοινωνήστε μαζί μας“

H ομάδα του premierparfum.gr σας εύχεται ευχάριστες αγορές

Scroll to Top